About

Sunday, March 20, 2011

Padan muke...

    Assalmualaikum semua... lama cik Anisa x dapt nk update entry,,,, bz yang teramat2...  arini cik anisa  nk bg teladan sikit kat korang nihh. ni la.. pasal mulut korang tu.... bukan pasal pemilihan make-up, bukan pasal pemilihan lipstik dan bukan jugak pasal nak buat plastik sugery.. bukan semua tu... ni ha pasal kata2 yg korang lemparkan melalui bibir korng tu... tu la bak kata pepatah melayu bagai aur dengan tebing,, eh, merapu lak cik anisa arini..... x la... kerana pulut santan binasa kerana mulut badan korang la yag binasa.. bukan badan cika anisa tp korang la.. mulut jahat tanggung la sendri.. sabo je la....
       ni ha.. td tu. mukadimah jerr panjang bebeno... nk cite ni.. (cecite-cecite) ade la jiran sebelah umah cik anisa ni.. kite call makcik b la... b stand 4 becok, bengang,n 4 bengali.. merepek suda... hahahah.. nk dijadikan cite.. beliau ni.. memang kuat mngumpat.. pumpang sane... pumpang sini ..... pantang nmpak orng berkumpul kalau dier ader mesti mengumpat... x boleh tengok orang lain silap sikit.. uh,, mulela.. dok habaq sane sini.. smpai org malu nk kuar rumah dek sebab mulut dier la tu... satu ari mak, cik anisa ni sedang kemaskini pokok bunga kat halaman rumah kami... dtg pulak la.. mkcik b ni... terlengang-lengok.. cik anisa da p jauh sikit mls nk layan.. mak,, cik anisa da mengeluh x suke layan gak..(t ayah kami marah huhuuhh) die ajak la pulak kawn2 lain dtg lepak kat anjung umah cik anisa.. dok mengata yg anak si jiran sebelah umah dier bawak balik jantan tido satu rumah... cakap anak orang sane pergi pub.. cakap anak sinun keluar malm ngn jantan.. huh.. mk cik nisa ngan seangkatanye da mls nk layan mklumla.. mk,, cik nisa fikir yg dier pon ader anak pompuan so xnk la pekara jadi mcm tu.. so dier x bape minat cite pasal anak pompuan orng lain.... sedang dok asyik mengumpat pasal ank dara orng glup cik nisa , terkedu, makcik2 lain pon terkedu... merah muke makcik b nih... nak tau nape,,,, hohhhhhohhhhh.. ank dare dier naik moto rxz dengan sorang jantan sambil peluk duduk posing maut punya,..... a.. kau.. ambik sekali!!! tebal muke mkcik b.. tu... malu bukan kepalang.. beredar balik umah dengan muke yg sangat bengang.. tu la.... mengumpat ank orng lagi.. kan da malu... tuhan tunjukkan aib depan orng ramai... da tau awak tu ader ank pompuan  jage la,.. ni x.. ank org lain sebok nk jage tp ank sendiri fail.... makcik2 yg lain pon bersurai sebb xnk panjang2kan cerita
....


moral lkat sini: sesungguhnya mengumpat itu amalan yang keji....

3 comments:

Anis Anisa said...

padan muke

Anis Anisa said...

hoh

sha said...

ok jer la, kuar macam biasa..
tak jadi macam title je kuar dan kena read more..

tak perlu risau lagi ye, anis..


entri: itu la cakap siang pandang2, cakap malam, dengar2.. hihi