About

Friday, April 1, 2011

Segmen : AKU TAK SUKA .. AKU TAK SUKA LAA !


Ok.. untuk join segmen ini .. cam biasa ...
1. Sila letak header Ben Ashaari Blog ..
2. Tajuk .. BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA ! dan linkkan ke entri ini ..
3. Sila beritahu kenapa anda tak suka ANONYMOUS ..
4. Pengalamanan  anda bersama ANONYMOUS.. Ceritakan ..
5. Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?
Tinggalkan link anda di ruangan komen ini .. Terima kasih !
Tutup ... malam ni..tepat jam 12 malam ... 1/4/2011

suke la cik anisa segment Abang Ben kali nih... ni yang nk melepaskan geram nie.. jom.... kite melepaskan geram kat  CIK ANONY ni....!!!!

 kenapa cik anisa x suke dengan "CIK ANONY" ni..
  • Datang x di jemput keluar pon x disuruh.. datang memekak kat tempat orang da tu dengan selambe buat2 muke x tau.. macm x de bende pernag berlaku....
  • da la x bagitau name pastu kutuk2 cik anisa.. n ckp mcm2.. seoolah2 dierlah pengkritik terhebat for this world.... sabo je la..
  •  lepas tu pulak... da xde arah kutuk2 cik anisa kat tempat dia malu tau... xde kesedaran sivik betul.. cik anisa xder cari pasal ngan cik ANONY pon... tp cik anisa yang terkena.. mlg2
harapan CIK ANISA
  • dah2 la tu wei.... jagan kutuk2 orang jer.. tp diri sendiri pon x betul.. nanti orang kutuk kamu baru tau...
  • sebelumnk betul kan orang diri sendiri tu kene betul la.. bukan nak perfect tp jangn jadi mcm 2kali 5 same jer dengn orng yg kamu kutuk tu...
  • buat ape2 please matang sikit!!! x kuase cik anisa nk layan.. hahahahahaah
p raaa cik ANONY oiit... x kuase ku nk layan kamu... lu pk la sendiri kahkahkahkah

2 comments:

pRiNCe said...

kite same2 x ske anon..
so..kite bersabar je la ye...:)
cantik blog ni...
boleh datg selalu nie...:)

Anis Anisa said...

tq.. kedatngh anda dialu-alukan