About

Monday, April 4, 2011

thankz semua... sayang korang... ^_~

      

           Assalamualaikum...semalm genap la cik anisa berumur 22 thun....tua suda...huhuhuhuhu seday pon ade gembira pon ade.... cik anisa nk ucapkan terima kasih kat semua yang wish besday cik anisa.... terutama pada cik ana yang bg cik anisa besday gif yang begitu comel di blog beliau..... cik anisa arap tahun nihberi cik anisa banyak kebahagiaan n semoga cik anisa dapt study dengan lebih cemerlang lag.. huhuhuhuhu.... doakan cik anisa sehat selalu... happy sungguh dapt colling percuma dr maxsis.. ape lagi cik anisa col ramai kawn2 cik anisa tanya kabar diorang. bukan x tau kabar... cume rindu nk dengar suare kawn... hope raye nanti ade la yng nk buat konvoi raye lagi.. dtg ramai2 umah cik aisa.. nanti cik anisa masak sedap2.. macm biase la.. korang mest konyang punye la lau datang umah cik anisa... hahahahahahah
gembira dengarkabar baik dr korang sumer...

3 comments:

sha said...

:-) semoga bahagia

sha said...

anis, buang verification word tu...

tak tau mcamna? mai usha ni.. entri glemer tak ketahuan hala..


http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/tutorial.html

Anis Anisa said...

tq kak