About

Wednesday, May 11, 2011

Alamak!!!! malunyerrrr.... *_*

Assalamualaikumm... huhuhuhuhuhuh arini cik anisa nk cerita apa yang berlakukat cik anisa semlam.... hhuhuhuhuhuhu.... mlm semlm cik anisa ade exam... pengantar sosiologi subjek elektif bebas... ni excited sangat nk jawap exam ye la da bnyak kali dok ngafal tinggal nk muntahkan jer.... huhuhuhuh cikanisa bejalan lamasuk dewan peperiksaan kat DMS... cek tempat duduk... n duduk la... time tengah nk tulis kertas kehadiran tetibe.... fuh,,,,
                          
                           Dak tu: Assalamualaikum.. hai cik adik....
                          
                           C.Anisa: ye(waalaikumusalam jwp dlm hati,pehal mamat ni ckp dlm hati gak)
                          
                           Dak tu: ermmmm rase ni tempat saya 572
                          
                           C. Anisa: cube cek betul2?
                          
                           Dak tu: Betul la.. tengok ni.... cube cek slip awak pulak???
                           
                           Cik anisa: oooppsss tersalah la pulak..... 
                                       sy duduk 576.. huhuhuhuuu(malunyer (*&@#$&%*&^*)                         
                           
                           Dak tu: eh, xpe la.. kalu cik adik nk temankan sy exam kat tempat sy pon boleh..   
                          
                            Cik anisa: xpe la yerk... x muat la...

alamak malunyer.. tu la moralnye tengok slip peperiksaan anda betul2... jgn jadik mcmcik anisa sebb malu tau... da la cik anisa mintak dier cik slip dier betul2 padahal cik anisa yg salah... wakakakakakakkakakakakaka ni la akibatnyer excited sangat.... over comfident... huhuhuhuhuhuh

3 comments:

sha said...

ooo, siap ada no slip utk duduk ek? bersistematik betul la UUM ni.. inilah U pngurusan terkemuka.. LOL

IZAHAR™ AZIZAN said...

haha.. cik anisa ni... len kali jwb salam ek :P & tgok slip exam btul2.. tak pon print bsar2 kat slip tu kat bhgian nombor..hehe

Anis Anisa said...

hahahahaha