About

Wednesday, May 4, 2011

i in heaven.... ^_^

Assalamualaikum.. hai sumerr... lame cik anisa x berblogger n ber blogwalking..biase la... im in heaven..hahahahah heaven la sngat...xder la... cik anisa seronok la.. blik kmpung halaman.. xla terperap jer kat hutan sintok tu..  letih tu... duk mengadap asingment n buku jer.. tensionnnnn..ni blik kg relex2 jap la.. walaupon bukan cuti sem,ni cuti study week jer.. tp x kire cik anisa nk blik jugak..  bnyak bende jadik kat uum tu buat cik anisa xder hati nk blik uum.. xpe la untuk tidak menyakitkan hati sesiape lebih baik cik anisa x mentionkan kat sini...huhuhuhuhu
Seronok x abes lagi x sabo cik anisa nk tunggu cuti sem lak.... first cik anisa balik boy cik anisa yang ambik cik anisa... waaaaaaaaaaa dpt bunga.. pink lagi.... first time dier bg cik anisa bunga... tetibe lak nk romantik2 ni... memule nak gelak jugak.. tp serious cik anisa terharu.... bile tengok muka dier senyum.. lege hati cik anisa.. hahahahahaah... ngade2 la cik anisa ni....
Ermmmmmm.. yg x happy nyerr boy cik anisa complain la...... huhhhhh..... dier ckp cik anisa makin kurus dier x suke.. ape masalahnyerrr cik anisa nk kurus ke nk gemok.... penat nk jawap y cik anisa nk kurus.. tp tetap x boleh nk terima alasan cik anisa.... kurus ok pe.? Cik anisa ckp.. boy cik anisa mencebik.. muncung boleh sangkut hanger baju.. hahahahaha....  ni yg payah... dier dok sumbat cik anisa dengan makann smpai nk muntah mkn mcm2 da la semua mknn yg dier belikan tu paveret cik anisa... nyum2 telan sume kasi abes.. dah tu muntah blik.. hahahahaha rugi2... boy cik anisa bg la rase masakan mee rebus  n chiken cop yang dier buat...errmmm sedap... pandai dier masak... kalah cik anisa... hhahahahah kembang kencup hidung bile cik anisa puji dier masak sedap.. hhaahahahahahah..... mkn lagi.... gemok la aq balik uum nanti.. penat aq diet.. hahahahahaha... apepon cik anisa hargai boy cik anisa sebb pandai ambik hati cik anisa yang dalam ketensionan ni... i love u... huhuhuhuh
N seronok2 jugak... study tetap study.. enjoy + stdy= studysmart... hahahahahahahhhahahahah
Syg jgn tengok movie jerrr p study!!!!! Aq pulak yg kene... hahahahahahahah
K la.. kang tah pape yang cik anisa nk merepek lagi.... hahahahahhahaha... selamat meluat.. hahahahah n thankzz tu all yg sudy bace entry i’m in havean ni... hahahahahahahaha

1 comment:

misz fae said...

http://wwwsweetypinky.blogspot.com/