About

Monday, February 28, 2011

KOrang tau x nasib korang malang bile.....



      
         KORANG TAU X NASIB KORANG NI MALANG BILE!!!!!
  • Punya la cntik n lawa tp korang xder sape pon sudi nak ngorat..

  • Walaupon da berebelas tahun bekerje tp gaji x naik2 jugak.. takat tue jerk!! Gaji x naik bonus pon x dapat... adoiiii
  •   Erm... mase korang sakit xder sorang pon manusia dtg jengok korang kecuali nurse n doctor tu ponterpakse sebb korang pesakit dier.. huhuh
  •  Asyik korang jer yang kene samun @ ragut. Asal berduit sikit jer penjenayah minat nagn korang...  wakakakakaka....
  • Huhhh ni lagi... bile bjln ngn awek jer asyik jatuh, tergelincir.. hahahah relekzz suda....
  • Bile ader kes kecurian korang org pertame kene tuduh.. mybe muke mc penyagak kot.. kahkahkah... padahal time tu korang xder... tp muke wanted x bole bla ar...
  • Nie pulak.. memang malng bila ada polis buat rondaan jerk or sekatan jalan raye mesti korang muke yg wajib ditahan... pulak tu jadik muke suspek penjenayah pulak... ape kemalang nasib.... huhuhuuhuhhu
 Walaupon korang selalu ditampa dengan pelbagai nasib malang... kesian.... tp xyah la sedih2 selalu k..... kita perlu bngkit semula untuk meneruskan hidup.. huhuhuhuh

3 comments:

grOundnUt said...

hahaha.. bahaya tu kalau dah ada duit jer.. penjenayah asik minat huhuhu

Sekamar Rindu said...

salam...

hahaa..suka entri ni...kalau dah cantik mesti ada nak ngorat...:)

Anis Anisa said...

betul2... bhaya