About

Tuesday, March 1, 2011

mukadimah orang MENGUMPAT

       Assalamualaikum... huhuh kalau korang dengar bende nih jerr korang elok la.... bla jerk k... x elok... x pasal2 korang dapat share dose sekali... wakakakakak.. padahal sajer jer nk tau... maklumla.. hot story.... kalau boleh satu u nk share, huhuhuhuh... x elok...
          
   Antara permulaan sesi mengumpat nih..
          " Eh! kau nak tau .....??
          " Eh, aku da lame nk jumpa ko,.. ko tau x..??/
          " oiit ! nk g mane tu.... tunggu jap la...
          " aku ade story best ni.... meh la duk situ jap
          " ko tu rapat la sikit..! kang orang dengar x pasal2 nanti oarang dengar...
          " Aku ade bende nk ckp ngn ko nih... jom...

     uishhhhh... x elok.. korang tau x.. dose mengumpat tu mcm kite mkn daging sedara kita sendiri...

3 comments:

makdara TERdiva said...

bila org tu baru nak mukadimah ace buat ayat ni
"eh! ko nak ngumpat2 ni badan ko kebal sangat ke nak kena hampuk dgn munkar & nakir??

tp gosip tu pun sepupu mengumpat gak kan???hiks!

Anis Anisa said...

hahahha.. betul2

kay_are said...

x elok pun tapi dah jadi habit.. tbe2 je jadi..xleh nak watpe =P