About

Friday, December 2, 2011

wahai kaum ku.. alahaiii: cukup mudah untuk membogelkanmu


Lihat gambar wanita di sebelah kanan bagaimana software edit gambar boleh diguna...kan untuk membogelkan gambar diri anda.

Zaman sekarang kita semua pun sudah tahu, dekat luar sana memang ramai editor yang power-power dan terer yang kita tidak sangka dan tak tahu..

Nasihat saya, kalau perempuan tu, dinasihatkan agar janganlah upload gambar dekat facebook atau mana-mana laman sosial dengan gambar penuh seperti gambar diatas. Ambillah gambar dari atas dada dan ke atas.

Dan juga jangan pakai baju putih kerana editor akan lebih senang untuk edit dan menelanjangkan anda..

Sekian buat mereka yang suka upload gambar sendiri di facebook atau mana-mana laman sosial di internet. Kalau ada elok-elok delete sebelum terjadi macam gambar diatas.

*psttt..pasni jgn ada yg  tangan2 deras pi cari software2 edit gamba untuk tujuan jahat camni pulak yerr...

 

7 comments:

qasehraihan said...

nasib baik sy xsuka upload..gmbr sdri pun xde dlm blog..hehe

Anis Anisa said...

huhuhuhhhh... bagusnya

sha my heart said...

uuu seram

Anis Anisa said...

tau xpe kak

Kaio said...

itulah masalahnya. kalau dia tak tangkap gambar pun takpe. kalau dah tangkap habis laaa...

Anis Anisa said...

kesian pada kami selalu jd magsa..

Ahmad Haziq Azlan said...

kat laki jadi tak ye.....









salam mesra dari johor juga